
Bemuse Mocktail Gids
Share
MIMOSA

Deze feestelijke en makkelijke mocktail is het perfecte drankje om je brunch mee te beginnen.
Ingrediënten:
Bereiding:
- Meng de Bemuse Ginger & Cardamom in een mooi en stijlvol glas.
- Voeg wat ijsblokjes en een takje tijm in het glas.
- Snij een plakje manderijn als garnering om het extra speciaal te maken.
TEA COLLINS

Een heerlijke mocktail om je vrienden te verrassen en er een echte high tea van te maken.
Ingrediënten:
Bereiding:
- Maak de mint thee siroop door 2 zakjes mint thee in 280ml kokend water te dompellen. Laat dit even goed trekken en haal de zakjes uit het water. Giet de thee in een steelpan en voeg 3 eetlepels suiker toe. Laat de suiker oplossen en de thee zachtjes voor 5 minuten inkoken tot een siroop.
Laat deze siroop daarna nog even rustig afkoelen.
- Voeg de siroop & de citroen sap samen in het glas en roer goed door.
- Voeg de helft van de Bemuse Framboos (Raspberry) en roer lichtjes door.
- Vul het glas af met ijsblokjes.
- Vul daarna het hele glas af met Bemuse Rasberry.
- Voeg wat framboosjes & mint toe als speciale garnering op het glas.
Laat deze siroop daarna nog even rustig afkoelen.
- Voeg de siroop & de citroen sap samen in het glas en roer goed door.
- Voeg de helft van de Bemuse Framboos (Raspberry) en roer lichtjes door.
- Vul het glas af met ijsblokjes.
- Vul daarna het hele glas af met Bemuse Rasberry.
- Voeg wat framboosjes & mint toe als speciale garnering op het glas.
SPARKLING PUNCH

Een mocktail voor een heerlijke zonnige en relaxte zondag.
Ingrediënten:
Bereiding:
- Meng de siroop, citroen en bessensap met elkaar in een mooi glas.
- Voeg de Bemuse ook toe aan de sap mix en roer zachtjes door.
- Garneer het glas met wat besjes en een takje basilicum.
- Garneer het glas met wat besjes en een takje basilicum.