Hello Nolow

Hello Nolow! En dat was het letterlijk toen we de eerste fles Sparkling Tea openmaakte. De eerste No & Low ervaring smaakte direct naar meer.

Door toeval rolden wij deze relatief nieuwe wereld van No & Low binnen toen één van de oprichters, Frank, in contact kwam met de Copenhagen Sparkling Tea Company. Deze startup zocht naar distributiepartners die konden helpen om het product en merk groot te maken. Met een horeca netwerk in Nederland en de Sparkling Tea's als uniek product begon onze reis in de markt van non en laag alcoholische dranken.

Waar in het begin lacherig werd gedaan over alcoholvrij drinken heeft er in de afgelopen 5 jaar een positieve ommekeer plaatsgevonden.

Naast de behoefte naar alcoholvrij of laag in alcohol drinken, groeit ook de vraag naar alternatieve dranken die niet vol met suiker en allerlei onnatuurlijke toevoegingen zitten. Deze trend naar gezonder en vooral bewuster drinken zagen we overal terug. De grote biermerken lanceerden 0.0 varianten en bloggers, vloggers & gezondheidsdeskundigen dragen overal een beter leven rond ons drinkgedrag uit.

Uiteraard persoonlijk gezien ook voor de 3 oprichters Frank, Lars & Patrick. De heren kregen kinderen en werden een jaartje ouder waardoor het vraagstuk gezonder leven toch wel erg relevant werd. Maar de behoefte 'met mate' mag toch zeker niet inboeten op de smaakervaring!

Dat in combinatie met de groeiende vraag vanuit ons netwerk aan restaurants & groothandels naar onze Sparkling Tea en behoeftes naar nieuwe smaken deed ons de volgende stap zetten.

De behoeftes naar gezondere en lekkere alternatieven voor alcoholische dranken konden wij met Nolow perfect bedienen.

Frank, Lars & Patrick besloten hun gecombineerde kennis van Sales, Business & Marketing compleet in te gaan zetten om de behoefte naar lekkere en verantwoorde non en laag alcoholische dranken te vervullen door de oprichting van Nolow.

Samen met onze gerenommeerde sommeliers selecteren we inmiddels wereldwijd de lekkerste dranken om aan ons Nolow assortiment toe te voegen. En leveren we aan een veelvoud van sterrenrestaurants, de betere groothandels, gespecialiseerde wijnhandels en rechtstreeks aan u.

Nolow is dé expert op het gebied van distributie en verkoop van non en laag alcoholische dranken in de benelux.

We durven met trots te zeggen dat we in de afgelopen jaren de autoriteit zijn geworden of het gebied van het No & Low assortiment. Zoekt u bubbels, wijnen, spirits of iets voor tussendoor? We helpen u graag om beter te drinken.

Terug naar blog